ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ YOUR MIRROR BOOTH?

Το Your MIRROR BOOTH είναι πολλά περισσότερο από ένα τυπικό photo booth. Είναι ένας τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικός ολόσωμος καθρέπτης με ενσωματωμένη κρυφή κάμερα (DSLR) υψηλής ανάλυσης. Η οθόνη αφής περιλαμβάνει ελκυστικά γραφικά και φωνητική καθοδήγηση. Έξυπνο και παράλληλα συναρπαστικό, το Your Mirror Booth δίνει στους καλεσμένους σας την ελευθερία να ποζάρουν αυθόρμητα μπροστά στην κάμερα κροτώντας διάφορα props. Λόγω της μεγάλης οθόνης του δίνει τη δυνατότητα να ποζάρουν από 1 έως 12 άτομα μαζί κάτι που το καθιστά διασκεδαστικό.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της φωτογράφισης και πρoτού εκτυπωθεί η φωτογραφία οι καλεσμένοι μπορούν να αποτυπώσουν πάνω τη ευχή τους , γράφοντας απλά με το δάχτυλο τους στον καθρέπτη.
Αμέσως μετά οι καλεσμένοι μπορούν να πάρουν τη φωτογραφία τους , να την στείλουν στο email τους αλλά και να την μοιραστούν στα social media με τους φίλους τους.
Η προσωπική παρουσία της ομάδας μας στο χώρο της εκδήλωσης με όλο τον εξοπλισμό εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση και διασκέδαση στους καλεσμένους σας να διαφυλάξουν για πάντα μαζί τους τη συγκεκριμένη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ!

Με αφορμή το γάμο μας, γεννήθηκε η επιθυμία να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η ιδέα του Your Mirror Booth.
Η σύγχρονη αντίληψη της διοργάνωσης εκδηλώσεων με οδηγό τη υψηλή μορφή τεχνολογίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρίας μας. Ο επαγγελματισμός , η συνέπεια αλλά κυρίως η διάθεση να δώσουμε την εύκαιρα στους πελάτες μας να αιχμαλωτίσουν για πάντα τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής τους μέσα από μια φωτογραφία είναι ο κύριος στόχος της ομάδας μας.
Σκοπός μας είναι κάθε εκδήλωση να είναι μοναδική ώστε να ικανοποιήσει και να διασκεδάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους!

Gallery

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Η ενοικίαση του Mirror Booth είναι ιδανική για όλες τις εκδηλώσεις.
Ένα μοναδικό προϊόν φωτογραφίας που είναι η νέα μόδα στη φωτογραφία γάμου, βάπτισης, πάρτυ γενεθλίων αλλά και ανερχόμενη τάση σε εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις προϊόντων

Instagram

© YOUR MIRROR BOOTH 2024. ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY KAMILA WEB DESIGN